counter create hit
iMjelly V2

iMjelly V2 Noir A6 – Download and Instructions

THIS IS ONLY FOR THE SINGLE CORE A6! INSTALL THIS ON YOUR DUAL CORE A6 AND U WILL SURELY HAVE A BRICKED DEVICE!

Hello People The wait is over After 200+ Downloads of iMjelly V1 ROM, I present you iMjelly V2 for Noir A6. With some more of those good features. This is A different ROM, Not a iMjelly update, can be flashed over iMjelly V1 and on Stock as well.

Note: NEITHER I NOR INCPak ARE RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE TO YOUR DEVICE. AFTER ROOTING YOU WARRANTY IS NOW VOID. DO NOT BLAME US IF U GET YOUR DEVICE BRICKED BECAUSE THIS HAS BEEN TESTED THRICE

Features: 

  • New Lock screen Support
  • Stock Lock screens Also available
  • New background(c) iMjelly V2
  • An Awesome Weather App
  • Some Good amount of tweaks
  • A new Icon Pack
  • New Status Bar Toggles (c) iMjelly V2
  • Smart Launcher As Default
  • Looks Very pretty
  • Categorized View in App Drawer (Menu)
  • A  dedicated area only for widgets
  • Much more (c) iMjelly V2

Requirements:

  1. Qmobile Noir A6
  2. Flashing Experience (Not Very important if u just follow the Steps)
  3. CWM recovery
  4. A vigilant Mind
  5. iMjelly V2.ZIP
  6. Nothing More

Note: FOR ROOTING AND CWM RECOVERY VISIT iMjelly ROM post

download button
Download iMjelly V2
download button
iMjelly V2 Tweaks.zip

Instructions:

  1. Download iMjelly_ROM_V2.zip and tweaks.zip and Place on the Main Directory of your sdcard (Phone Storage or SD card 1 for Stock ROM users) (For Users of iMjelly ROM, place it in sdcard 2).
  2. Shut down your device.
  3. Now press volume up + Volume down + Power button Together.
  4. Now press Volume up to go to recovery menu.
  5. Go to Backup and Restore and select Backup.
  6. When backup is complete go back to main menu and select wipe data /factory reset.
  7. Select Wipe Cache partition
  8. Go to Advanced –> Wipe Dalvik Cache
  9. Come back to main page
  10. Choose install zip from sd card –> Choose zip from sd card and select iMjelly ROM v2 then yes.
  11. After install completed select install zip from sd card again then choose zip from sd card and select tweaks and then yes.
  12. After its installed reboot and select yes
  13. Enjoy!

Note: AFTER INSTALLATION YOUR DEVICE MAY NOT READ THE MEDIA (PICS, MUSIC , VIDEO , etc. ) DONT THINK ITS A BUG, IT WILL GET ALRIGHT IN SOME TIME OF USAGE. OPEN FILE EXPLORER AND SCROLL HERE AND THERE IT WILL GET FINE. IT WILL GET FINE AND ONLY HAPPENS AFTER THE INSTALLATION.

Bugs:

  • File Manager Force Close – FIXED
  • Video Player Doesnot detect Videos – FIXED
  • Apollo is Slow and doesnot show Album art – FIXED

Current bugs:

  • you tell me 😀

SCREEN SHOTS:

Videoplayer
iMjelly V2
menu
iMjelly V2
Statusbar
iMjelly V2
widgets
iMjelly V2

F.A.Q.

Q1. I cant find XYZ application! where is it?

Ans. Explore

Q2. Where is flash player?

Ans. (for iMjelly V1 and V2 both) open file explorer and when the categorised view is shown, swipe to right side! press back twice and then scroll down to system folder! and open it ! then open Apkstoinstall folder! and install flash player normally!

Q3. where are the Lockscreens you showed? u liar!

Ans. Please Dont call me that! Open Multi-Locker application and and set whatever lockscreen u want! for best experience set ‘none’ as lockscreen in setting–>security!

Q4. I am facing XYZ bug ? What to do :/ ?

Ans. i’ll try helping and fixing any of ur bug but please Dont come saying the ROM is “bekaar” but if i cant let me tell u :

1. I dont own this device anymore

2. I didnt face that bug so how am i supposd to help you!

Q5. It isnt smooth! Its slow!

Ans. Its Faster than V1 and  keep Clearing RAM in taskmanager!

Q6. How to place XYZ app into the category of my choice ?

Ans. go into App drawer! long press on the app! and Keep Checking all options U wil understand the capabilities!

Q7. how do i place the 5×3 widgets on the homescreen?

ans. Go to main screen pres the menu touch sensitive button (on the right side of home button) and selet preferences ! then select widgets and read whatever is writen!

Q8. Can i activate both , Multi Locker and the stock Pattern lock?

Ans. Yes. when u will lock ur screen first u will see pattern lock then multi lock!

Q9. Apollo keeps Force closing!
Ans. if u play any other format than mp3, it will Force close!

Credits:

Google

Farhan Imaan – Motivating me for this

Muhammad Shahrom Ali

Ahmer Zaidi

Aleem Ashraf

Khurram Shahzaad Badar

Qmobile Noir A6

Say Thankyou and Post Review 🙂

– Muhammad Shahrom Ali

Enhanced by Zemanta

About Muhammad Shahrom Ali

I am a 15 year old O level Student! I am A INCPak and XDA trained Android Developer! Interested in Medical. A Part of INCPak since Early june 2013 to the Present Day. Proud INCPakian Active INCPak Android Developer My Departments are Android Developing and Tech Talks At INCPakxda --> http://forum.xda-developers.com/member.php?u=5207514 gmail --> [email protected] Works: 1. Fly in Animations and StatusBar MODs - Noir A6 2. iMjelly ROM V1 - Noir A6 3. [APP] [MOD] [4.0] PhaseBeam.apk moded like Sunbeam from android Jellybean 4.3 4. iMjelly V2 - Noir A6Devices: 1. Samsung GT-S5360 2. Qmobile Noir A6

Interesting Here

INCPak

INCPak Completes 4 years on the web 16th November 2016

Independent News Coverage Pakistan (INCPak) website went online on 16th November, 2012 – To Unite …

Loading Facebook Comments ...

13 comments

  1. hi . i cant download the file . becauce the file was removed from the download link . can you fix it . thanks

  2. ya rom chal jayi gi A50 my???

  3. sir mene ye rom install kiya hai or phr original install kiya hai per jaise hee mobile on karta hoo to incpak ki image aati hai is ko kaise khatam karoo

  4. hi, can you please make a custom kernel that swap support for that device. im running myphone a848 duo which is rebranded of qmobile noir a6

  5. clinic.incpak.com register there and place your query in INCPak rom mentioning ImJelly , your query will be answered

  6. this launcher mostly stop working msg comes unfortunately launcher stop working then restart mobile

  7. After installing this ROM, phone gets very hot after few minutes of use.

  8. Well, I am really waiting for the 4.2.2. Jb For A8 (as its image is released and now it can be ported)….
    Although http://www.androidspakistan.com has ported the rom to A8, but its full of bugs and simply sucks!
    Hoping for a reply with some good news…………..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading Disqus Comments ...